Hejtáreň

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Problémy každodenného života

Potiahla jedenkrát, druhýkrát, bolo to marné. Nebolo cesty späť. Pomalé teplé pohladenie cítila len ona, aj keď nebola sama. Je to také to teplo, ktoré je vaše osobné a v danej chvíli ho prežívate len vy.
Potiahla jedenkrát, druhýkrát, bolo to marné. Nebolo cesty späť. Pomalé teplé pohladenie cítila len ona, aj keď nebola sama. Je to také to teplo, ktoré je vaše osobné a v danej chvíli ho prežívate len vy. Potreba deliť sa o tento zážitok naozaj nie je vhodná. Bola zima, takže to teplo pôsobilo nakoniec aj celkom príjemne. Riedka tekutina z pravej nosnej dierky si už razila cestu do malého grand caňonu nad hornou perou. Funkciu tejto priehlbinky nikdy nejako v živote neocenila, ale vďaka aktuálnej situácie pochopila, že to slúži ako odvodňovací kanál, ktorý však ústi v nesprávnom otvore. Kapesník bol v nedohľadne, pretože obvykle si ho zabudne vložiť do kabelky. Spätný sací výkon je už zbytočné v tejto chvíli zaraďovať. Hlavne by to narobilo len veľký hlukový efekt, ktorý by ráno na autobusovej zástavke plnej ľudí narobil len erupčné podnety v žalúdku a to by potom všetky raňajky vyšli navnivoč. Boli len dve možnosti na záchranu situácie: v takejto zime by bola ešte podľa fyzikálnych zákonov šanca na zamrznutie kvapaliny, alebo to vyrieši ako väčšina ľudí v zime, použije rukavicu, v ktorej sa to stratí a nikto tak nepríde o raňajky alebo o vlastnú sebaúctu. Druhá možnosť sa zdala ako tá s vyššou ziskovou návratnosťou. Uvoľnenie prišlo okamžite. Nádych bol čistý, bez akýchkoľvek mechanických závad. Ale je otázkou času, kedy sa táto situácia vráti a bude potrebné ju opäť vyriešiť po svojom. Tento malý problém jej sústredenie natoľko zamestnal, že celú cestu autobusom nevedela myslieť na nič iné. A človek by povedal, že ľudia riešia ťažšie problémy, keď ráno cestujú do práce.

Život ako ho poznáme | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014